3 грудня 2014 р.

Наш односельчанин - воїн АТО

2 грудня в актовій залі школи відбулася хвилююча зустріч учнів школи із бійцем АТО, нашим односельчанином Горохом Захаром Олексійовичем. 

Від самого початку, вчителі та учні, які черпають інформацію, в основному, із екранів телевізора, засипали Захара Олексійовича купою запитань. Майже усіх цікавило питання «Чи не страшно було?». Запитували про те, де саме був Захар Олексійович, яка реальна ситуація на передовій, цікавилися-хвилювалися чи мають що їсти та тепле одягнути солдати та багато інших запитань. 


Усі присутні із задумою та острахом слухали про ті реальні, непрекрашені факти буття на Сході України. Разом з тим у поглядах школярів прочитувалась вдячність для односельчанина, який не став прикриватися вигаданою хворобою чи шукати інші причини, а став на захист Батьківщини, бо як сам каже: «Як не я, то хто?». 


На завершення зустрічі Чумак Алла прочитала вірш-подяку, а директор школи від імені всієї шкільної громади подякував для Захара Олексійовича за його подвиг та побажав здоров’я і перемоги.

1 коментар:

  1. Було дуже цікаво слухати Захара, хоч він і розповів нам багато страшних речей про війну.

    ВідповістиВидалити